torstai 9. helmikuuta 2017

Herkutteluhetkiä ravintola Kuoressa


Thaimaalainen khao soi -keitto vegaanisena ja gluteenittomana

Salaatin otan yleensä mukaan ja syön töissä

Kvinoa-avokado-mantelisalaatti

Gluteenitonta siemennäkkäriä ja hummusta keiton kanssa
Falafelbaari, jossa falafelit hädin tuskin näkyvät alta. Vihreä on hernedippiä.

Ja taas falafelbaari, mm. kvinoasalaattia ja vegaanista chilimajoneesia

Falafelbaari, tällä kertaa bataattilohkoja ja hummusta

Hernedippiä ja siemennäkkäriä

Kuoren salaattiannos, mm. ituja, manteleita ja hummusta

Tätä postausta ei varmaan olisi kannattanut tehdä, koska en halua Kuoreen lisää asiakkaita. Siellä on niin täyttä jo nytkin, ettei meinaa istumapaikkaa saada. Onneksi blogillani ei ole kuitenkaan paljon lukijoita, varsinkaan turkulaisia, niin uskallan tämän laittaa.

Olen hulluna Kuoren lounaisiin ja haen monta kertaa viikossa sieltä salaatin töihin evääksi. Usein salaatit ovat onneksi vähintään puoleksi raakasalaatteja, noin kerran viikossa on ollut tarjolla myös kokonaan raaka salaatti. Muutaman kerran olen käynyt siellä syömässä myös falafelbuffetin tai keiton.

Tämä on ollut itselleni iso pelastus, koska evässalaattien tekeminen ja keksiminen alkoi käydä aikaa myöten raskaaksi ja etenkin makumaailmaltaan tylsäksi. Sitä ei tarvitse Kuoren lounaiden kanssa pelätä. Aamuihinkin jää enemmän aikaa, kun tarvitsee tehdä vain vihermehu eikä eväitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti